Imorgon är det första advent och det innebär ju att alla julsaker ska placeras ut. Mannen är ute på sjön och fiskar idag så jag passade på att i lugn och ro stryka gardiner och lyssna på stämningsfull musik.
 
 
Eftersom Klas kommer från ett hem fullt med tomtar juletid så har jag hittills inte fått ha så mycket julpynt här hemma och man kan väl säga att köket är där jag får pynta precis hur jag vill. Resten av lägenheten ser i princip ut som vanligt, kanske enstaka ljusstakar här och var. Jag kan väl hålla med om att lagom är bäst men jag skulle vilja ha lite mer jultomtar och i år har jag försökt att hitta något fint men jag finner ingen inspiration till det. Jag längtar till jag kan fylla lägenheten med hemmapyssel som vår dotter har gjort på dagis och även som syskonbarnen har pysslat ihop. DET tycker jag är att julpynta!
 
 
Igår efter att jag och mamma hade haft en "gåpåmammaledigtfika" i stan tänkte jag finna en ny adventsljusstake till exempel men tydligen var det en svårare uppgift än vad jag först trodde. När man har en klar bild på hur man vill ha den och inte hittar vad man söker så blir det helt enkelt inte bra. Sen tror jag att gravidhjärnan spökar lite också. Jag hittade många fina men jag bara stod och stirrade på dom och tittade bort och stod sedan helt förlamad och det slutade med att jag gick hem utan. Så tråkigt nog fick jag ta en gammal jag hade hemma och hoppas på att jag hittar vad jag vill ha till nästa år. Då ska jag vara ute i god tid och leta på loppisar för jag ska ha den PERFEKTA till nästa jul, så är det bara!
 
 
Nu är jag i stort sett färdig och jag har precis fått i mig lite saftglögg och en struva som belöning. Nu längtar jag till julgranen kommer upp så julstämningen kan spridas i resten av lägenheten. Tur att jag trivs i mitt kök!
 
/Karolin