Då var vi äntligen hemma efter ännu en lång dag! Dock inte så jobbig som i fredags men det tar på krafterna att vara hemmifrån en hel dag.. 
 
Imorse blev det röntgen av mitt bäcken för att se om där får plats att föda ut en bebis med rumpan före.. Det såg mycket fint ut! Vid fyra var vi på ultraljud för att se hur stor Lillan var (hon var så fin!) och hon är precis lagom. Så efter ett samtal med läkaren beslutade jag mig för att försöka föda vaginalt!
 
Det trodde jag faktiskt inte att jag skulle välja men när jag fick tänka lite så känns det som det bästa alternativet. Går det så det TOPPEN! Amningen kommer förhoppningsvis komma igång som den ska och jag återhämtar mig mycket snabbare. Rummet är dessutom fyllt med läkare som kontrollerar hela förlossningen och märker de att det inte kommer att gå så blir det akut kejsarsnitt på plats, och det känns tryggt! Det ända som skrämde upp mig var att om vattnet gick skulle vi ta oss in DIREKT! Helst ska jag vara liggandes.. Är min man hemma är det inga problem men går vattnet när han jobbar blir det lite värre. I värsta fall får jag ringa en ambulans (då man alltid gjorde det förr) för eftersom där inte finns något huvud som "täpper till" kan navelsträngen ramla ut vilket är en risk för bebisen. SÅ! Man kan ju hoppas på att värkarna kommer igång först så man är beredd. I allra bästa fall har Lillan vänt sig innan hon bestämmer sig för att komma ut, även om läkaren inte trodde det. Ska be henne varje kväll nu att i alla fall försöka :)
 
Mellan läkarbesöken passade vi på att besöka Tommy och lille Theo och vi hann till och med in om stan för att köpa morgondagens drycker. Efter ultraljudet körde vi direkt hem till Sandra och Tobias för att äta middag och sedan har vi varit och handlat all mat till imorgon. 
 
Nu börjar man känna av att nyårsafton närmar sig.. Vi har hittills bara fokuserat på bebisen och hur vi skulle gå till väga med allt! 
 
/Karolin